At vente et barn kan være en både meget spændende men også stressfuld ting, og det bliver langtfra altid bedre efter barnet er født. Lige netop derfor kan det være vigtigt at få styr på de vigtigste ting inden barnet er kommet til verden.

Sørg for at have købt noget tøj på forhold

En rigtig god ide inden barnet kommer, er at I har købt noget tøj som barnet har på. I dagene efter fødslen er det nemlig forståeligt at I langt hellere vil bruge tid med barnet, fremfor at være nødt til at tage ud og handle børnetøj. I kan finde heldragt baby her, i alverdens søde mønstre og farver til både drenge og piger.

Hav styr på børneværelset

En anden utrolig vigtig ting at have styr på er børneværelset. Her er det først og fremmest vigtigt at I har fundet og samlet de absolut vigtigste ting, såsom fx barnets seng. At indrette et børneværelse på forhånd kan især være udfordrende for de har som ikke på forhånd kender barnets køn, men en tilgang til det kan mange gange være at købe de vigtigste ting til værelset på forhånd i neutrale farver, og så efter fødslen kan I supplere med tilbehør. Kender I på forhånd kønnet, kan I typisk uden problemer indrette hele værelset på forhånd.

I kan med fordel have nogle ideer til et navn

Den sidste ting I som minimum bør have gjort jer nogle overvejelser om, er barnets navn. I behøver ikke have lagt jer fast på et, men det kan være en god ide at have skrevet nogle pige- og drengenavne ned på et papir. På den måde er I ikke på helt bar bund når barnet endelig kommer til verden.