Nu er efteråret for alvor kommet over os med de køligere temperaturer, regnfulde og blæsende dage. Der er dog en ekstra god ting ved efteråret, og det er netop efterårsferien. Langt de fleste familier har fri i uge 42 og dermed skal denne uge selvfølgelig bruges på noget kvalitetstid med børnene. Det er vigtigt for børnene, når de nu endelig får lov til at bruge en hel uge med deres forældre, at det er noget helt særligt. Men hvad skal man få ugen til at gå med? Her i artiklen finder du ideer til, hvad I kan tage jer til hen over ferien. 

Tag en pause sydpå 

Rigtigt mange har behov for et pusterum fra det danske, kolde, våde og blæsende efterårs-og vintervejr. Det kan altså være en god ide at rejse en tur sydpå, hvor der stadig er sol og varme på denne tid af året. Ofte kan det være en god ide at bestille ferien i god tid i forvejen, men hvis I ikke lige nåede at tænke så langt, kan I her finde Afbudsrejser til billige priser. På den måde kan I let komme afsted, uden at skulle af med en hel formue, da det ofte kan være lidt ekstra dyrt at rejse i netop efterårsferien. 

Forlystelsesparker for de små 

Der er ikke noget børn elsker mere end at komme en tur i en forlystelsespark og opleve forskellige sjove ting. Der findes et hav af forlystelsesparker her i Danmark, men hvis det skal være lidt vildere, kan I eventuelt tage en tur i nogle af de større forlystelsesparker i Nord Tyskland. Særligt hvis I har større børn, er dette en god ide, så der er lidt mere at opleve. 

Hold halloween med børnene 

Halloween er lige så stille sneget sig ind i danskernes kultur også, selvom det egentlig kommer fra USA. Det kan dog være en rigtig sjov aktivitet at lave med børnene, at pynte op, lave græskar til at stå udenfor med lys i eller at klæde sig ud. Børn elsker udklædning og det er kun endnu sjovere, hvis mor og far også er med til at lege. 

Tag i sommerhus herhjemme 

En sidste ide kunne være at tage på en simpel sommerhustur herhjemme. Bare for at komme lidt væk fra hverdagen, og se noget smuk dansk natur. Her kan de smukke efterårsfarver netop og nydes, når bladene på træerne bliver orange og brune. Her kan hygges med at male, drikke kakao og spille spil med børnene, hvilket de helt sikkert også vil synes er super hyggeligt og sjovt. Så længde I alle tilbringer tid sammen, er det faktisk det vigtigste.