Står du som pårørende til et familiemedlem, som er kommet op i årene og ikke længere kan tage hånd om alle de huslige sysler selv, ikke kan tage i byen alene mere, eller som ikke kan magte andre opgaver, der opstår i det daglige? Svaret er her hjemmepleje, som borgeren kan blive visiteret til af kommunen, hvorefter du eller borgeren selv kan vælge leverandør – ud fra dem, der er godkendte.

Med hjemmepleje skal den ældre borger ikke belaste sig selv nær så meget mere.

Vælg den rette udbyder til plejeopgaverne

Overalt i landet kan du finde hjemmepleje til borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, der gør det umuligt for borgeren at klare sig uden hjælp. Hjemmepleje i Herning kan du selvfølgelig også finde, og her har du flere udbydere at vælge fra. Nu er det forskelligt, hvad den enkelte borger har af behov for hjælp. Hjemmepleje rummer ofte tilkøbsydelser til at imødekomme ethvert behov.

Hvad kan hjemmehjælp indebære for borgeren?

Ved siden af hjælp til fx rengøring i borgerens bolig kan hjemmepleje eller hjemmehjælp afhængigt af aftalen med udbyderen også bestå af hjælp til indkøb, ledsagelse ved byture eller lægebesøg og hovedrengøring af bolig ved flytning. Altså har det at få hjemmepleje sine forcer ved, at borgeren får en langt mindre presset hverdag, og at borgeren ikke føler sig til last over for familie og venner.

Hjemmepleje i Herning hvor samme plejere møder hver gang

Leder du efter det rette tilbud på hjemmepleje i Herning, kan du med fordel skele til dem, der lader det være de samme hjemmehjælpere, borgeren møder hver gang. Det succesrige forhold mellem borger og hjemmepleje kræver tillid, da plejerne skal møde borgeren i øjenhøjde, når han eller hun er allersvagest. Sådan en stærk tillid opnår du kun, når du sætter et fast navn og ansigt på plejerne.