Hunden er menneskets bedste ven, og hvis du har en hund, så kender du nok den store kærlighed man får til dette lille dyr. Derfor er det også vigtigt, at man passer så godt på hunden som overhovedet muligt, og det ansvar starter allerede fra det sekund man får den som en hvalp. Her er det, at man skal lave mest for at sikre hundens helbred forholder sig godt gennem hele dens liv.

Husk at tjek og vacciner er vigtige

Det er nemlig i hvalpetiden, at man skal give sin hund de vigtige indsprøjtninger. Når der laves sundhedstjek af din hund, finder man ud af, om der er noget i vejen med hunden. Hvis uheldet skulle være ude, og man finde ud af at hunden har en bestemt sygdom eller andre skavanker, er det godt hvis man har fået gjort det som hvalp. Hvis man finder ud af det i god tid, kan man forhindre sygdommen i at blive værre, og du får også at vide, hvad du skal gøre anderledes for at sikre hunden dets bedste liv. Hos Dyrelæge Mikkelsen kan du få dine kæledyr tjekket og vaccineret. Her er du sikker på at få den allerbedste service, og at dine dyr er i sikre hænder.

Find en dyre klinik der opfylder dine behov

Det er vigtigt at din hund føler sig godt tilpas når den skal undersøges, derfor er det vigtigt, at den klinik der vælges giver dig og din hund den tryghed i behøver. Du kan eventuelt undersøge forskellige steder, og finde ud af, hvilke der lyder bedst. Det kan også hjælpe at læse anmeldere af stedet for at finde ud af, hvilket sted andre bedst kan lide. Du kan også altid ringe eller skrive, til stedet for at høre, hvordan deres politik er, og hvordan det hele fungere.