Har du en søn eller en datter der skal konfirmeres? Og har i svært ved at finde ud af, hvad i skal have styr på? Så er du komme til det rette sted. I denne tekst kan du nemlig finde en liste over nogle af de ting, der er vigtigst at holde styr på, når man skal holde en konfirmation.

Have styr på hvad der skal på bordet

Lige meget om det er en dreng eller en pige konfirmation, så er det altså vigtigt at tænke over pynten. Man kan pynte op med et bestemt farvetema, eller noget som konfirmanden er særligt interesseret i, men man kan også holde det simpelt og rusktik. Her kan man spørge konfirmanden, hvad de synes der skal være på bordet. En anden ting der skal være på bordet, er maden. Men hvilke noget mad skal der være? En god ide, hvis ikke man har lyst til at lave mad selv, og blive stresset i køkkenet, er at bestille det udefra. Nogle vælger forskellige restauranter at bestille fra men man kan også vælge catering. Dette er et super smart valg som kan gøre livet lidt lettere. Find catering og mad ud af huset i hele Danmark

Her, og se om der er noget som i kan lide. Så kan man selv sørge for natmaden hvis man vil det.

Hold styr på tidsplanen

Der skal selvfølgelig også være styr på de forskellige indslag, der kommer. Derfor skal man have en der står for at sætte de forskellige taler på, og holde tidsplanen, så man ikke kommer til at komme for hurtigt igennem det, eller for langsomt. De forskellige der skal holde tale må selv sørge for, at de har alt de skal bruge med, men at have en toastmaster kan virkelig gøre det meget nemmere at finde ud af, hvornår de forskellige skal på.