Little Happy OYOY

Elsker du retro-stilen så er den skønne retro børneserie fra OYOY med sikkerhed noget for dig. Med retro serien fra OYOY har du mulighed for at lave et personligt børneværelset, som har en tydelig rød tråd. OYOY siger selv, at deres produkter vil kunne føre mange voksnes tanker tilbage til deres egen barndom, og hvordan deres børneværelse så ud dengang.

Når børneværelset skal indrettes kan det være en god ide at inddrage barnet i beslutningerne, fordi det vil give dem en følelse af de har været med til at bestemme og på den måde vil de blive stolt over deres nye værelse. Du kan finde OYOYs skønne produkter på Little Happys hjemmeside eller via dette link; https://littlehappy.dk/oyoy. 

Skab det fineste børneværelse med OYOY

Med OYOYs produkter har du mulighed for at skabe et børneværelset med god stemning. Retro-stilen vil automatisk skabe hygge, personlighed og en rød tråd igennem hele værelset. Med produkterne kan du skabe et børneværelse, som adskiller sig fra mængden, men som stadig er super moderne. 

  • Gulvtæpper: OYOYs gulvtæpper er nok noget af det, de er mest kendte for. Deres gulvtæpper er super fine og så kommer de med forskellige dyrehoveder som er tegnet på. Disse er super fine at have på børneværelset
  • Sengetøj: Deres sengetøj er lavet i 100% økologisk bomuld, som sikrer, at barnet får en god og kølig nat. Derudover kommer deres sengetøj i mange flotte farver, som passer perfekt ind i retro-stilen.
  • Bamser. Bamserne fra OYOY ligner ikke de bamser vi kender i dag, disse bamser er også stærkt inspireret af retro, hvilket også gør dem super søde. Udover at være perfekt til udsmykning af værelset vil de også kunne passe på barnet, når han/hun sover.

Giv barnet deres drømme børneværelse

Med OYOYs fine retro produkter kan du og barnet sammen skabe det perfekt børneværelse. 

Når det perfekte børneværelse skal skabes er det vigtigt at du lytter til barnet, da vi alle sammen har forskellige ideer til hvordan det perfekte børneværelse vil se ud. 

Derfor kan det være en rigtigt god ide at lade barnet være med til at tage nogle beslutninger. Dette kan fx være om det skal være et løve eller leopard gulvtæppe som skal være på værelset.

Når barnet får lov til at være med i beslutnings processen, vil du automatisk føle at de har været med til at indrette værelset. Dette vil give dem en ejerfornemmelse og de vil med sikkerhed være super stolte, når de skal vise det frem til venner og familie.