Varmen har lige så stille ramt Danmark, og om ikke så længe har mange af os sommerferie. Dette indbyder til forskellige små ture rundt omkring i det danske land – og især i disse corona-tider, hvor vi ikke kan tage på de vanlige charterrejser. Der er mange smukke og interessante byer i Danmark, men hvis du kun finder tid til at besøge én af disse, vil vi foreslå at du vælger Herning. Nu skal du høre hvorfor…

Gode shoppingmuligheder

En af de ting, vi danskere elsker at gøre, når vi besøger en ny by, er at shoppe, og dette har du netop rig mulighed for at gøre i Herning. Herning byder både på Midtjyllands største shoppingcenter og en gågade, der bugner med lækre butikker, samt restauranter hvor du kan tage et hvil under shoppingen og få noget lækkert at spise og drikke. En af de fedeste ting ved Hernings butikker er, at der er så stort udvalg af forskellige slags shops, så du finder noget til enhver smag. Går du, eller en du kender, fx op i vin og andre former for spiritus, kan du med fordel lægge vejen forbi uhrskov vinhandel på gågaden.

Store kultur- og sportsoplevelser

En anden ting, der gør Herning til en attraktiv turistby, er de mange fede kultur- og sportstilbud, der findes i byen. For tiden er man selvfølgelig en smule begrænset af de forskellige forbehold i forbindelse med COVID-19, men efterhånden som der bliver lukket op for Danmark igen, vil du opleve at Herning byder på mange forskellige oplevelser. Hvad end du er kunstinteresseret, musikalsk anrettet eller tosset med sport, så har Herning et event, der med garanti vil give dig en oplevelse, du aldrig glemmer. Heldigvis er flere af disse kulturtilbud allerede åbnet op for offentligheden igen, og flere vil forhåbentligt følge trop i løbet af 2020.