neglelak gellak

Hvis du har planer om, at du og vennerne i weekenden skal danse jer gennem Hernings gader, så er det en god ide allerede nu at begynde at tænke over, hvad du skal have på – både af tøj og make-up. En stor del af byturen er nemlig også forberedelserne og stylingen.

Forbered dig ud af en tøjkrise

Det hjælper ikke noget, at du lørdag aften begynder at kigge, hvad du har i dit tøjskab. Lørdag aften er der nemlig ikke nogen butikker, der har åbne, og det er alt for sent til at bestille nyt tøj over nettet. Derfor er det en god ide at begynde allerede nogle dage tidligere. Har du noget i skabet, som du kan bruge, eller skal du ud og købe nyt? Dit tøjvalg afhænger af, hvad byturen byder på. Er det vin og god mad, fadøl på et værthus eller skal du ud og gøre dansegulvene usikre? I Herning er der mulighed for det hele – men tøjet til de forskellige slags aftener, er ikke det samme. Derfor er det vigtigt, at du er klar over, hvad du klæder dig på til, så du kan få fundet det rigtige tøj.

Glem ikke hår, make-up og negle

At gøre sig klar til en bytur er ikke bare at finde det rigtige tøj. Håret skal sættes, makeuppen skal laves og neglene skal ordnes. En god makeup og et par fine negle kan være prikken over i’et på dit outfit. Det er muligt at købe neglelak i alle farver, og det kan både laves helt simpelt og mere fancy, så alle kan være med. Når du lægger make-up og ordner negle kan du jo overveje, om du skal køre én farve hele vejen igennem, eller om du skal være en farvepalette af fine farver, der komplimenterer hinanden godt. Der er mange valg, der skal tages sådan en aften. Det er altid hyggeligere, når man gør sig klar sammen, og derfor kan det være en god ide at invitere vennerne over, så I kan gøre jer klar sammen. Det er også altid godt at have nogle, der kan hjælpe med at sætte håret, lægge make-uppen og ordne neglene.