Den længe ventede efterårsferie rammer os alle om lidt. Problemet er bare, at vi ikke har fundet ud af, hvad vi skal hele ugen. Derfor vil vi give dig 4 ideer til hvilke aktiviteter, du kan bruge din efterårsferie på, i vores dejlige midtjylland. Nogle gange glemmer vi at bruge de muligheder, som ligger tæt på os. Det skal vi have lavet om på. Aktiviteterne er derfor alle at finde i god køreafstand.

Kroophold

I Midtjylland er er der mange dejlige, hyggelige og spændende muligheder for kroophold. Det har været et langt og sejt træk på arbejdet siden sommerferien, og du har derfor brug for en god gang afslapning. Om du er til en god bid mad eller foretrækker et godt wellness område, så er der rigeligt med muligheder. Her kan du se alle kroophold i Midtjylland. Så skynd dig at få booket værelse hos et af de mange lukrative steder. Du vil ikke fortryde det.

Tag på MCH arena

Tag en tur på FC Midtjyllands stadion. Selvom du måske ikke er den store fodboldnørd, så er der garanti for god stemning, lækre mål og en lun stadionplatte. Hos FCM får du mulighed for at se et af topholdene fra  den danske liga med udenlandske profiler. Der er Europa League kamp den 21. oktober mod de serbiske gæster fra Røde Stjerne Beograd. FCM har brug for al den opbakning de kan få eftersom, at de desværre kun har samlet et point i de to første gruppespilskampe.

Besøg Naturkraft

Naturkraft i Ringkøbing er et besøg værd for familien med småbørn. Det er et fascinerede besøgscenter, som rejser sig op fra jorden. Besøgscentret viser den jyske natur fra sin bedste side. Der er små trækfærger, gynger og rutchebane. Indenfor har du mulighed for at læse omkring dyrelivet i og omkring blandt andet Skjern Å.

Nu hvor du alligevel er i Ringkøbing, så kør også en tur omkring fjorden. Spis en lækker frokost i den charmerende havneby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sin krimiserie. Der er både mulighed for fisk ad libitum men også en stor burger.

Besøg Himmelbjerget

Tag til Silkeborg og omegn for at besøge Himmelbjerget. Her vil du få den bedste udsigt over de smukke søer i Silkeborg. Og hvis du tør, så kan du få et par ekstra højdemeter ved at gå op i tårnet på toppen af bjerget.


Vi håber, at du kan bruge guiden og god ferie.