Har du besluttet at fredag aften skal være en dag, hvor du og gutterne hygge jer? Måske skal I grille, eller også har I besluttet, at det hele skal være så nemt som muligt og derfor bestilt en pizza udefra? Uanset hvad tilfældet er, så skal I nok finde på noget at hygge jer med i løbet af aftenen. Herunder er et par ting til inspiration, så I har noget, I kan overveje, om I skal lave.

Det kan være, I har sat jer lidt ind i spil. Disse casinoer findes online, og nogle giver endda odds bonus. Det kan derfor være, at I sidder samlet om det store 55-tommers fjernsyn og ser Premier League med noget godt at drikke i løbet af aftenen, og så kan det være meget sjovt at spille med på resultatet, så I kan se, hvem af jer, der er bedst til at forudse, eller hvem af jer, det er, der kender holdene bedst.

Brætspil og vinsmagning

Måske synes I, at jeres aften skal være lidt mere sofistikeret. Så har I måske overvejet en vinsmagning på den lokale vinbar, hvor I forhåbentlig kan blive introduceret til en verden af nye smage og nuancer, så I kan gå hjem med en flaske og virkelig imponere, næste gang der kommer gæster.

Omvendt kan noget mere stille og roligt også sagtens underholde. Der findes utallige brætspil, og det behøver hverken være Ludo eller Backgammon. Der er udviklet mange spil, der henvender sig til et ældre publikum, og mens nogle kræver strategi og at man virkelig tænker sig om, sørger andre for, at man kan have samtalen mellem venner i fokus, mens man sidder med noget i hænderne og får rykket brikker hen ad vejen som en sidegevinst. På den måde kan I også få tilføjet et lille konkurrenceelement til aftenen.

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder