Byliv

Herning er den fjerdestørste by i Region Midtjylland og har mere end 50.000 indbyggere. Derfor har byen naturligvis også en del af byde på. Byen er rig på oplevelser og seværdigheder, så har du planer om at skulle besøge det midtjyske, kan du her læse mere om nogle af de gode oplevelser, du finder i Herning.

Tag på opdagelse i Jyllands Park Zoo

Er du vild med dyr? Så er Jyllands Park Zoo det helt rigtige sted for dig. Du behøver ikke engang selv at køre, da flere busselskaber i Midtjylland kan tage dig og familien hele vejen til destinationen. Jyllands Park Zoo har mere end 80 forskellige dyrearter, så der er masser at se og opleve, hvis du har børnene med på tur. Bliver I sultne i løbet af turen, kan I nyde maden fra de mange boder, der befinder sig i den zoologiske have.

Prøv aktiviteterne i DGI-Huset

Skal turen i stedet være fyldt med aktiviteter, er DGI-Huset et godt valg. Du kan gå på klatretur i trækronerne eller tage en mere stille oplevelse og nyde de varme og kolde bade i wellnessområdet. Bliver du ikke træt af aktiviteterne på én dag, kan man sagtens bruge en hel weekend i DGI-Huset. Du kan tage hele familien med på DGI-Husets hotel, hvor man både kan slappe af og nyde en god middag.

Nyd dansk sport i topklasse

Når det kommer til sport af højeste klasse, er Herning bestemt ikke et dumt sted at befinde sig. Her kan du nemlig både opleve ishockeyholdet Herning Blue Fox, der spiller i den bedste danske række. Her vil du altid opleve høj stemning og masser af action. Er du derfor en stor ishockeyfan, bør du helt sikkert tage forbi hallen og opleve det lokale ishockeyhold.

Er du dog ikke så meget til den kolde hal og is, kan du i stedet tage forbi MCH Arena eller BOXEN i Herning. Her står oplevelsen i stedet på boldspil af høj kvalitet. Du kan opleve FC Midtjylland i MCH Arena, hvor de udfordrer de bedste danske fodboldhold. BOXEN giver dig både mulighed for at se dansk håndbold, badminton og meget mere.

Skulle du slet ikke være til sport, er BOXEN stadig rig på mange andre oplevelser. Her kan nemlig både opleves comedy, koncerter og meget, meget mere. Skal du derfor til Herning en tur, er det en god idé at undersøge, hvad der foregår i BOXEN. For der kan virkelig være underholdning, man ikke vil gå glip af.

Fyld op på mad og drikke

Når du er blevet træt af alle aktiviteterne, er det på tide at få fyldt depoterne op igen. Det kan gøres på de mange restauranter og caféer i byen. Du kan eksempelvis tage forbi Ristorante Marco Polo og gå på opdagelse i den italienske madkultur. Har du ikke lyst til maden fra Italien, er der et væld af andre muligheder i både centrum af Herning og udenfor. Du skal derfor ikke bekymre dig, om du får nok at spise, når du besøger en af de største byer i Jylland.