Artiklen indeholder reklamelink.

Herning er en by i vækst, hvilket den har været i rigtig mange år. Der er mange, som valfarter til Herning for at opleve fede koncerter, sport og forskellige messer. Det er en by, der har formået at finde de mange kulturelle sider frem, hvilket har skabt den store vækst i byen. Hvis du tænker, at du gerne vil en tur til Herning, så har vi fundet nogle forskellige aktiviteter, som du kan foretage dig, mens du befinder dig i den skønne midtjyske by.

Skal du til koncert, se håndbold eller til messe?

Herning er kendt for at være vært for mange forskellige arrangementer, og de gør det også med stil. Herning har både været værter for VM og EM i håndbold, derudover har de afholdt et hav af forskellige koncerter med store kunstnere. Koncerterne er meget forskellige, og det er en lige stor oplevelse hver gang, uanset hvor mange gange man har prøvet det. Ydermere er Herning kendt for at være en messeby, da de afholder mange messer i løbet af et år.

Typisk vil disse arrangementer være ude ved Messecenter Herning og i Jyske Bank Boxen, hvilket ikke ligger midt inde i centrum. Der er både muligheder med tog og bus, hvis man allerede er inde i Herning.

Men rejser I til Herning for sådan et event, kan vi også anbefale, at I lejer en bus. Bus til Herning kan sagtens lejes, og I vil både kunne leje en minibus, almindelig bus og endda en dobbeltdækker, hvis I kan få sådan en fyldt op. Er I derfor mange fra samme område, kan dette sagtens betale sig – og I vil alle have mulighed for at nyde en kold øl (eller flere) til koncerten, da ingen af jer skal sidde bag rattet, når I skal hjem ad igen. Vi synes, at dette er en fremragende mulighed, da festen allerede kan starte i bussen.

Hvad kan Herning udover at afholde store arrangementer?

Mange tror, at Herning egentlig ikke kan byde på mere end håndboldkampe og koncerter, men det er selvfølgelig ikke tilfældet. Det er ikke en stor by, men der er stor mulighed for at nyde byen fra en hyggelig café på gågaden eller tage på shoppetur. Hernings gågade er meget hyggelig, og der findes mange små hyggelige butikker langs sidegaderne.

Du kan også tage ud i Herningcenteret, som er det største shoppingcenter i Midtjylland. De har derfor et stort udvalg, uanset hvilken stil du har. Der er både butikker til børn, unge og ældre. Centeret er centralt placeret, så du vil kunne gå fra gågaden og hen til Herningcenteret.

Hvis du ikke er klar på shopping, men gerne vil have andre kulturelle oplevelser, kan vi anbefale Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum, der rummer en masse farverigt kunst. Der er både faste og nye udstillinger, som I vil kunne drømme jer ind i. Derudover er Herning også kendt for Elia, som er en skulptur, der står tæt ved Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum. Det er en kunstnerisk skulptur, som hele familien kan nyde både oppe på skulpturen, men også nede fra.