Herning Centret er et shoppingcenter, der rummer over 80 butikker og en masse oplevelser hele året rundt. Her kan du finde en masse information om Herning Centret, og vi vil komme omkring punkterne:

 • Åbningstider og parkering
 • Herningcentret.dk
 • Events og arrangementer i Herning Centret
 • Gavekort til Herning Centret
 • Butikker i Herning Centret

Åbningstider og parkering

Herning Centret er et center for hele familien, og der vil være noget for jer alle. Centret er selvfølgelig beliggende i Herning, og er derfor nemt at komme til fra mange af de jyske byer. Du kan kigge forbi Herning Centret mandag til fredag fra 10-19, lørdag 10-16 og hver søndag fra 11-16.

Der bliver selvfølgelig også holdt længere åbent på nogle fredag til Open By Night. Her kan du ofte spare penge ved at benytte dig af dette event, og i Herning Centret er der god tid til at få shoppet på disse fredage. Åbningstiden vil være 10-22 i Herning Centret, og i 2019 vil du kunne nyde godt af disse åbningstider og gode tilbud på følgende dage:

 • d. 29. marts
 • d. 3. maj
 • d. 4. oktober
 • d. 1. november
 • d. 29. november (08-23)

På bestemte helligdage holder Herning Centret lukket, og dette gælder påskens helligdage, Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag, Pinsen og juledagene. Alle andre dage holder Herning Centret åbent.

Når du besøger Herning Centret, så kan du nemt komme hertil med din bil. Centrets meget centrale placering gør det nemt for dig at komme hertil, og så tilbyder Herning Centret selvfølgelig gratis parkering. Du finder hele 1.305 parkeringspladser, og der er ingen tidsbegrænsning på parkeringen. Du behøver altså ikke sætte p-skiven og bekymre dig om bøder.

Vil du gerne parkere din bil indendørs, så kan du også dette. P-ØST og P-VEST tilbyder indendørs parkering, og ved disse to parkeringsområder finder du indkørslen til det store p-hus.

Herningcentret.dk og børn

På Herning Centrets hjemmeside finder du al aktuel information om centret. Her kan du ikke blot se de mange butikker i centret, men også få hjælp til at finde vej, se events og meget andet. Her finder du blandt andet information om, hvad du skal gøre, hvis du har glemte sager i Herning Centret. Du finder også centret ordensbestemmelser og information om tankstationer og el-ladere til din elbil.

Centret tilbyder også på plads til børnene, så du kan gå på shopping i fred og ro. I Herning Centret finder du forskellige legeområder, hvor der er god plads til alle børnene. Der tilbydes også Vizz Legeland, hvor der vil være et væld af aktiviteter for børnene. Du kan også lege børnebiler hos Værsgo.

Har du helt små børn med, så kan du få ro i de puslerum, som du finder rundt omkring i Herning Centret. Her kan du pusle dit barn eller amme. Herning Centret har indrettet nogle hjemlige rum, hvor der er plads til at lave mad i den installerede mikroovn, se tegnefilm og slappe af.

Events og arrangementer

Herning Centret er ikke bare et shoppingcenter. Her sker der også meget andet, og derfor er det et oplagt valg for børnefamilier. Der afholdes messer, teenz night, børnearrangementer og åbningsfester. Der vil i påskeferien være Lego Byggedage i Herning Centret for børnene og så vil der hele sommerferien være Forskning På Farten.

I marts måned er der et arrangement for de kommende konfirmander i Nielsen. Her kan de finde masser af inspiration til deres kommende blå mandag, så de kan få det perfekte sæt tøj med hjem.

Gavekort til Herning Centret

Skal du købe et gavekort til Herning Centret, så kan du gøre dette på flere måder. Du kan købe dit gavekort i centret ved at henvende dig i Kvicklys kundeservice. Her betaler du et gebyr på 10 kr. for at få udstedt et gavekort. Skal du bestille flere end fem gavekort, så skal du kontakte Herning Centret.

Du kan også vælge at købe dit gavekort online. Her betaler du 29 kr. for at få dit gavekort udstedt, da du betaler 19 kr. for fragten. Til gengæld slipper du for en køretur frem og tilbage mellem hjem og Herning Centret. Fragten vil stadigvæk være 19 kr., selvom du køber flere gavekort. Leveringen kan være op imod 10 hverdage, og kortet sendes med Post Nord.

Når du har fået et gavekort, så er det nemt at tjekke op på din saldo. Dette kan du gøre inde på Herning Centrets hjemmeside, hvor du skal taste kortets nummer ind. Herefter vil du se en oversigt over det resterende beløb på dit kort.

Butikker i Herning Centret

Herning Centret rummer et væld af butikker. Du finder faktisk over 80 spisesteder og butikker i Herning Centret, og her er der noget for alle. Du kan nemt klare alle dine indkøb i centret, da butiksudvalget spænder meget bredt.

Skal du have noget til børnene, så finder du butikker som Name It, Buddy og Børnenes Kartel. Du finder alt til børn, og du kan passende sende børnene på legepladsen imens. skal du have noget til de voksne, så finder du nogle af de hotteste modebrands. Du kan glæde dig til at besøge butikker som:

 • Selected
 • Companys
 • H&M
 • Moss Copenhagen
 • Nielsens

Og så finder du selvfølgelig også mange butikker til hverdagens behov. Du finder en Bog&Ide, et apotek, en Normal med alle de praktiske produkter og en Poul M til den månedlige klipning.

Mad er der også nok af i Herning Centret, og du kan uden problemer klare dagens frokost herude. Du finder populære spisesteder som Jensens Bøfhus, Joe & The Juice og Sunset Boulevard. Men du finder også mindre caféer og lækker take-away i Herning Centret. Tag sushi med hjem fra Sushimania, få en is hos Larsen og drik en god kop kaffe hos Coffee By Karma.

Herning Centret har altså alt det, som du har brug for. Du slipper for at betale for din parkering, slipper for dårligt vejr, og så er der god underholdning til de utålmodige børn. Et perfekt sted til weekendens shoppetur, og du kan selvfølgelig klare de daglige indkøb i Kvickly i Herning Centret.