Herning Bio er en del af Nordisk Film Biografer og viser alle de aktuelle filmnyheder. I denne artikel finder du al den information, som du har brug for, når du skal besøge Herning Bio. I artiklen kommer vi omkring disse punkter:

  • Åbningstider og parkering
  • Billetpriser
  • Events og arrangementer
  • Forskellige former for aktiviteter

Åbningstider og parkering

Herning Bio er en biograf med seks sale, og den rummer over 800 stole i alt. Dette er Midtjyllands største biograf, og den er af nyere dato. Herning Bio har nogle åbningstider, der er tilpasset efter programmet i biografen. Herning Bio åbner 30 minutter før den første forestilling hver dag, hvilket som regel er kl. 15 mandag-fredag. I weekenddagene åbner den allerede kl. 11.

Herning Bio lukker også efter den sidste forestilling er startet, så der ikke længere kan købes nogen form for billetter. Dette er som regel omkring kl. 21:30. Publikum til den sidste forestilling kan selvfølgelig benytte sig af toiletterne og bliver lukket ud af udgangen, ligesom normalt.

Herning Bio har en stor parkeringsplads lige bagved bygningen. Her er der gratis parkering i weekenddagene, og der er ingen tidsbegrænsning disse dage. Parkerer du på parkeringspladsen ved Herning Bio, som hedder Smedegades P-plads, så kan du parkere gratis i tre timer. Dette gælder i tidarummet 8-18. Kommer du efter 15, så kan du parkere ved Herning Bio til næste morgen kl. 8.

Der er også parkering under banegården, der ligger lige ved Herning Bio. Her finder du parkeringspladser, der er gratis at parkere på med mulighed for langtidsparkering.

Billetpriser

Alt afhængig af, hvilken forestilling du skal ind og se, så er der forskellige priser i Herning Bio. Som regel ligger billetpriserne mellem 95 og 105 kr. for en forestilling før kl 18. Priserne kan variere alt afhængig af valg af forestilling, placering i salen og længde på spillefilmen. Helaftensforestillinger i Herning bio koster lidt mere.

Der tillægges også et gebyr, når du skal se 3D-film. Her betaler du lidt ekstra for den helt unikke oplevelse, du får, når du bruger 3D-briller under forestillingen. Bestiller du dine billetter hjemmefra, så undgår du lange køer ved billetkontoret. Dette koster dig 10 kr. i reservationsgebyr, og du kan altid hente dem i automaten i Herning Bio.

Events og arrangementer

Der sker forskellige ting i Herning Bio, og der er mange forskellige events og arrangementer, som du kan benytte dig af. Du kan f.eks. komme ind og pleje dine tømmermænd meden ægte klassiker, eller også tage til Barsels Break. Dette er et event, der tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling. Her får du en dejlig goodiebag med hjem. Priserne på event og arrangementer i Herning Bio varierer alt efter, hvilket event, der er tale om.

Du kan også komme til forskellige forpremiere i Herning Bio. Hold øje på deres hjemmeside for at få fingrene i billetter til en forpremiere. I nogle tilfælde vil der være et arrangement inden, hvis det er en storpremiere, som du skal til.

Forskellige former for aktiviteter

I Herning Bio er der også nogle helt bestemte aktiviteter for børn og de ældre. Der er nemlig seniorbio hver anden onsdag i hver måned kl. 14, og så er der babybio hver anden torsdag kl 12.

Seniorbio er en biografklub for seniorer, der er også 65 år. Her får du billet til en række af de største forestillinger i det indeværende år. Herning Bio byder dig velkommen til tidlige eftermiddagsforestillinger og byder på kaffe og lidt sødt. Her kan du købe billetter til de film, som du gerne vil se i Herning Bio. Tag dine gode veninder med til de bedste film på lærredet og nyd godt selskab og god underholdning.

Babybio er en biografoplevelse for dig, der er på barsel eller som gerne vil se film som nybagte forældre. Herning Bio viser i Babybio aktuelle film med en dæmpet belysning, så du samtidig kan holde øje med din baby. Der vil være mulighed for at sætte din barnevogn udenfor salen i Herning Bio, og så er filmen allerede kl. 12, så du ikke er sent hjemme igen.