Boxen Herning er ved at være et samlingssted for mange danskere ved store begivenheder. Jyske Bank Boxen, som den oprindelige hedder, danner gode rammer for store sportsbegivenheder og koncerter. Her finder du en masse information om Boxen Herning, så du kan være godt informeret til dit besøg. Her finder du svar på spørgsmål inden for:

  • Om Boxen Herning
  • Parkering
  • Arrangementer i Boxen Herning
  • Møder, kongres og fest

Boxen Herning

Boxen i Herning, også kendt som Jyske bank Boxen, er Danmarks første multihal med så stor en kapacitet og fleksibilitet. Boxen Herning kan rumme op til 15.000 tilskuere, og arenaen er designet til at kunne rumme en række af forskellige former for arrangementer. Det er lige fra store sportsbegivenheder til koncerter og konferencer. Boxen Herning har også sørget for eksklusive omgivelser ti lderes VIP-gæster. På den måde bliver Boxens funktioner optimeret gevaldigt, da Boxen Herning kan huse nationale og internationale begivvenheder.

Jyske bank Boxen Herning blev til tilbage i 2010, hvor den blev indviet med en udsolgt Lady Gaga koncert. Siden da har Boxen Herning rummet et hav af sportsbegivenheder som VM og EM i kvinde- og herrrehåndbold og half koncerter med nogle af de største navne. Boxen Herning har dannet rammer for fantastiske koncerter med artister som George Michael, Britney Spears, Ed Sheeran og Metallica.

I 2018 var Boxen Herning hjemsted for VM i Ishockey, og dengang var det den største sportsbegivenhed på dansk jord nogensinde. Dog blev herrernes VM i håndbold afholdt i Danmark i starten af 2019. Her blev Boxen Herning hjemsted for mange af danskernes kampe.

Parkering

Når du skal besøge Boxen Herning, så er der rig mulighed for at parkere. Boxen Herning er en del af Messecenter Herning, og derfor er der mange parkeringspladser at vælge imellem. P1 og P5 er de to parkeringsområder, der ligger tættest på Boxen Herning. du kommer nemt fra motorvejen og til Jyske Bank Boxen, hvor du udelukkende skal sørge for at orientere dig om, hvor du vil parkere. Når du kommer til p-områderne, så vil du blive guidet på plads af p-vagterne.

Du kan parkere ganske gratis ved Boxen Herning. du behøver heller ikke bekymre dig om tidsbegrænsning på din parkering, da du kan blive her så længe du vil.

Arrangementer

Der sker et væld af forskellige ting i Boxen Herning, og kigger vi på 2019, så er der meget i vente. Kigger vi på sportsbegivenheder, så er der i marts måned Santander Final4, som er herrerne, der skal spille om at blive en af de fire bedste.

Boxen Herning danner også ramme for Dansktopprisen 2019, der løber af stablen allerede 23. marts. Også Yousee afholder deres hyldest til musikken i Boxen Herning. Vil du til en storartet koncert, så spiller Rod Stewart d. 14. maj i Boxen Herning. Her vil der være plads til et kæmpe publikum, så du får en unik oplevelse. Det samme gælder når Anne, Sanne og Lis gæster Boxen.

Møder, kongres og fest

Boxen Herning kan danne rammer for din kommende firmafest eller en messe, som du skal arrangere. Generelt står Messecenter Herning klar til at hjælpe dig i mål med dine planer og ønsker. De har flere forskellige lokationer, som kan skabe de bedste rammer for din begivenhed. Boxen Herning er det ideelle sted for de store firmafester, en årsfest eller et jubilæum. Boxen Herning kan rumme op imod 15.000 gæster, og derfor egner dette areal sig glimrende til de større arrangementer.

Messecenter Herning sørger for al forplejning, så du ikke skal tænke på det. Du får hjælp fra et projektteam, der sørger for, at dine budgetter og planer kommer til at stemme overens uden at skride. Du får mulighed for at skræddersy en festmenu i samarbejde med projektteamet, og så er der 12 hoteller i omegnen, hvor det er muligt at overnatte.