Flere og flere danskere bliver medlem af et motionscenter. Faktisk er der per udgangen af 2018 1363 træningscentre og hele 1.000.000. Man skulle tro på baggrund af disse tal at danskerne så må være et fit folkefærd som sætter aktivitet i højsædet. Desværre forholder fakta sig noget anderledes, for I midten af 2018 steg andelen af overvægtige og det betød at et flertal af danskerne nu er overvægtige samt svært overvægtige. Så nu tilhører de normalvægtige en minoritet. Men hvorfor forholder det sig sådan og hvordan kan du bryde mønstret.

Overvej alternativet til de mange fitnesscentre i Herning

Der findes flere måder at komme i form på i Herning hvor den mest oplagte selvsagt er fitnesscentret. Her er faldgruben blot at mange ikke får besøgt træningscentret da det hurtigt bliver trivielt og medmindre man er bodybuilder eller elite motionist.

Drop træningscentret og besøg Danmarks største svømmehal

Der kan nævnes mange alternativer til træningscentret hvor en del kan laves uden hjælp udefra såsom gå/løbeture i den smukke natur der omkredser Herning eller en gå cykel/mountainbike tur på de omkringliggende stier der er indrettet til formålet.

Du kan også overveje at besøge Danmarks største svømmehal for at få motion og samtidig forkæle dig selv med noget velvære. For foruden at der er adgang til lange svømmebaner, får du adgang til massage, solarie og mange andre faciliteter. Overvejer du svømning som din motionsform, er det vigtigt, at udstyret er i orden, hvilket du kan læse mere om her.

For selvom det er armene og benene, som skaber fremgangen i vandet, så er det hjernen, der styrer motivationen, og derfor er det vigtigt, at badedragten passer, og at svømmebrillerne sidder tæt.

Så vil du ikke falde i fælden sammen med halvdelen af befolkningen, så begynd at motionere i vandet.

Du vil tabe dig, blive mere fleksibel og få en øget livskvalitet. Det gode ved svømning er også, at du kan vælge at dyrke det sammen med venner/familie eller lave det som holdsport, og hvis du ikke kan holde dig fra træningscentret, kan du sågar komme i motionscenter tilknyttet svømmehallen i Herning, så der er ingen grund til ikke at give det et forsøg.