Young girl with rosacea on her face and with wireless headphones in her ears does sports outdoors in the sunshine

For mange er sport og fitness en stor del af hverdagen – om end det er løb, boksning eller en tur i fitnesscenteret. Hvis du er en af dem, der motiveres af musik eller podcast, når du dyrker motion, bør du klart investere i trådløse høretelefoner. Så slipper du for bøvlet med filtrede og knækkede ledninger.

Men ikke alle høretelefoner er gode til sport. Det er vigtigt, at du finder sportshøretelefoner, hvor der medfølger forskellige finner til. På den måde kan du være sikker på, at høretelefonerne passer lige præcis til dit øre og ikke falder ud, mens du dyrker motion. Samtidig skal høretelefonerne have en tilstrækkelig batteritid, god bluetooth-tilslutning og være vand- og svedresistente. Og så skader det selvfølgelig heller ikke med god lyd.

Vandtætte høretelefoner med sikker pasform

Til at hjælpe med at skabe de ideelle rammer for din motion, har Bang & Olufsen udviklet de kraftfulde in-ear-høretelefoner Beoplay E8 Sport. De er, som titlen angiver, specielt designet til sport. Høretelefonerne er IP57 certificerede, hvilket betyder, at de er svedresistente og vandtætte helt ned til en meters dybde i 30 minutter.

Høretelefonerne er udviklet med henblik på at levere stor lyd, der får dig til at præstere bedre, når du dyrker sport. De skal kunne bruges uanset, hvordan vejret er og er derfor vandtætte og robuste og giver selv under de mest krævende vejrforhold god lyd. Men bare rolig – trods robustheden, er høretelefonerne stadig lette i vægt.

For at du ikke lige pludselig bliver forstyrret af en ”low battery”-besked, når du motionerer, har Bang & Olufsen sørget for, at du kan få helt op til 30 timers afspilning med det medfølgende ladeetui, som du nemt kan tage med på farten. Hvis du har brug for at høre verden omkring dig, kan du også aktivere Transparency Mode.

Beoplay E8 Sport leveres med et udvalg af silikoneørepropper og bløde finner, som er med til at sikre, at høretelefonerne sidder både behageligt og tæt til i dine ører, så du ikke risikerer, at de falder ud, når du dyrker sport. Silikoneørepropperne og de bløde finner rengøres let ved at tage dem af og skylle dem under vand.

Selve opkoblingen af høretelefonerne til din telefon sker nemt gennem Bluetooth, og med touch-brugerflade på høretelefonerne, kan du nemt bevare dit fokus, uden at skulle have telefonen op af lommen for at skifte sang.

Beoplay E8 sport fås i to forskellige farver; Oxygen Blue til dig, der kan lide farver eller Black til dig, der ønsker et mere diskret look. De trådløse sportshøretelefoner fås til prisen 2.750 kr.

Hvor finder jeg dem?

Hos Nexus Herning, som er en af Bang & Olufsens flagship-butikker. Du kan både købe høretelefonerne online, eller besøge butikken i Herning, hvor de erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.