Hvis du er studerende, brænder du garanteret for at gøre det godt i skolen og for at opnå gode resultater. Selvom du går op i dit studie, er det dog sikkert også vigtigt for dig at have et godt socialt liv ved siden af studiet, hvor du kan tænke på andre ting og koble af.

Er du interesseret i sport?

Du kan koble af på mange måder, men en af de fedeste måder er at få nogle gode oplevelser med dem, du holder af. Det kan dog ofte være dyrt at tage til diverse arrangementer – særligt for en studerende på SU. Derfor vil det nok glæde dig, at du kan få sportsbilletter studierabat, så det ikke sprænger budgettet at tage til en sportsbegivenhed.

Sportsbilletterne er et perfekt tilbud for dig, der for eksempel nyder at se en god håndboldkamp eller ikke kan få nok af fodbold og hellere vil se kampene live end at sidde alene foran fjernsynet.

Som studerende er prisen på sportsarrangementerne kun 15 kroner, hvilket betyder, at du med god samvittighed kan tage ud og hygge med dine venner. Dette gælder alle former for sportsoplevelser, uanset om der er tale om en hockey-, fodbold- eller håndboldkamp.

Antallet af studiebilletter er oftest begrænset, og derfor er det en god idé, at du bestiller så hurtigt som muligt.

Forkæl dig selv og giv plads til hygge

Det er vigtigt at give sig selv lov til hygge og afslapning ved siden af skolen. Dette vil nemlig i det lange løb give dig et større gåpåmod til at engagere dig i studiet, og derudover vil det give dig et større overskud i hverdagen.

Hvis du er blevet nysgerrig eller føler dig fristet til at få en sportsoplevelse med dine venner, kan du undersøge de kommende arrangementer og se, om der er noget for dig.