Trænger du til en selvforkælelsesdag? Det kan vi godt forstå. Det er vigtigt at tage sig tid til at slappe af og nyde livet blandt dagligdagens mange aftaler. Tag dig et pusterum, og brug tid på dig selv. I Herning er der mange muligheder for forkælelse – både alene, med din veninde, mor eller kæreste.

Her får du 3 gode muligheder, som du kan gå på opdagelse i.

Shopping er godt for sjælen

Kan du ikke få den der lækre sweater, du så i gågaden, ud af hovedet? Hvis dit hjerte banker for en vaskeægte shoppingtur, så er det på tide at forkæle dig selv med en tur i shoppingens navn. I Herning er der både en hyggelig gågade og et stort shoppingcenter. Du kan nemt finde dine yndlingsmærker eller gå på inspiration i butikkerne. Måske er du på udkig efter en ny regnjakke eller leder efter en lækker ansigtscreme til at pleje dine røde efterårskinder?

Nyd din krop

Hvis du klar på fuldstændig afslapning, hvor du fordyber dig i din krop og velvære, så skal du ikke lede længe.

Du finder mange muligheder som fx wellness, svømmebassiner, spa, solarium og fitness. Du kan prøve den kildende fornemmelse i en fiskespa, eller få en dejlig hovedbundsmassage.

Der er også mulighed for at tage ind til en kosmetolog, hvis du har lyst til at få ansigtsbehandlinger eller lavet bryn eller vipper.

Forkæl din gane

Hvis sulten melder sig, kan du smage på en treretters menu på en af de stemningsfyldte restauranter. Nyd et glas friskpresset juice eller friskbrygget kaffe, mens du spiser den der uimodståeligt lækre kage på caféen. Har du en sød tand, finder du nemt slik i lange baner, is og flødeboller.

Det er op til dig, hvordan du skal forkæle dig selv, din krop og dit sind. God fornøjelse!