Når du lever sammen med din familie, kan der hurtigt blive brugt en hel masse penge hver måned. Det kan nogle gange føles som om, at pengene bare løber ud af hænderne på en. Dog er det som regel altid muligt at spare et eller andet sted. Her kan I få nogle tips til, hvor I f.eks. kan spare.

Spar penge på familiens tøjindkøb

Det kan ikke undgås, at nogen i familien har brug for noget nyt tøj en gang imellem. Derfor kan det altså aldrig skæres helt fra. Til gengæld kan I spare penge på det tøj, I køber, når I endelig køber noget. Det kan I gøre ved at shoppe i et outlet. I et outlet bliver der solgt helt nyt tøj, men til billige priser. Det er altså helt oplagt, når I vil spare nogle penge. I kan f.eks. vælge at shoppe i Dansk Outlet – billigt tøj til hele familien.

Tjek alle jeres abonnementer igennem

I dag er det muligt at abonnere på alverdens forskellige ting. Det kan være fitness, streamingtjenester, bogklubber, skønhedsprodukter m.m. Det tager ingen tid at oprette sådan et abonnement, og i situationen lyder 50, 100 eller 200 kroner ikke af meget. Men når du abonnerer til fem forskellige ting, løber det pludselig op. Specielt når du tænker på, at du måske ikke engang bruger alle dine abonnementer. Det kan derfor være en rigtig god idé at tjekke alle familiens abonnementer igennem og sortere nogle af dem fra.

Lav madplaner hver uge

Det kan lyde tidskrævende at skulle lave en madplan hver uge, men det bliver hurtigt en vanesag. Det gode ved at lave madplaner er, at der som regel er en del penge at hente ved det. I kan langt bedre planlægge jeres måltider og handle fornuftigt ind, så I køber ting, der kan bruges flere gange i løbet af ugen.