Etiketter på rulle

Hvis du skal købe etiketter på rulle, er det meget vigtigt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det. I stedet skal du give dig god tid til at vælge, da der er en lang række ting, der er værd at have fokus på, når du skal vælge blandt udvalget.

Har du ikke den store erfaring med køb af disse etiketter, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad der er værd at holde øje med. Heldigvis er det ganske nemt at blive klogere på, da du blot kan læse med herunder.

1. Størrelse og form

Først og fremmest er det vigtigt, at du sikrer, at dine etiketter har den rette størrelse og form. Her skal du både tænker på, hvordan de er blevet designet, hvad de skal bruges til, og hvordan de skal sættes på.

Derfor er det også et aspekt, der skal overvejes nøje. Kun ved at være omhyggelig, kan du vide dig sikker på, at du ender med at træffe det rette valg. Det understreger igen, at du ikke blot bør kaste dig hovedkulds ud i det, men i stedet tager dig god tid til det.

2. Materiale og kvalitet

Det er ikke alle etiketter, der laves i det samme materiale. Af denne grund ser de heller ikke ens ud. Det er dog ikke kun i forhold til udseendet, at det gør en stor forskel. Det er nemlig også noget, der har indflydelse på, hvilken kvalitet, de kan bryste sig af.

Når du skal vælge, hvor du skal have lavet dine etiketter, er det derfor også en god idé at undersøge, hvad de kan tilbyde dig, når det kommer til materialer og kvalitet. Det er nemlig langt fra alle, der har lige mange og lige gode muligheder.

3. Efterbehandling

I forhold til efterbehandlingen er der også forskel på, hvad du har af muligheder hos de enkelte aktører. Derfor er det også en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvad du stiller af krav i denne forbindelse. Her skal du huske, at efterbehandlingen faktisk har betydning for flere ting.

Først og fremmest vil det have indflydelse på, hvordan det ender med at se ud. Dertil vil det faktisk også have betydning for, hvor slidstærke de er. Derfor er det heller ikke noget, der er helt ligegyldigt, selvom det måske kan virke sådan.

4. Påsætningsmetode

Påsætning af etiketterne har også betydning for dit valg. Det er nemlig vigtigt, at du sikrer, at de passer til den type påsætning, du har valgt. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis der er tale om maskinpåsætning, da dette stiller en række krav til dine etiketter.

Hvis du skal sætte dine etiketter på med maskine, så skal du både sikre, at dine ruller har den rette spoleretning, spoling og kernestørrelse. Hvis de ikke har det, så vil det betyde, at du ikke kan sætte rullen ind i maskinen – og dermed vil du heller ikke kunne bruge den, som du havde tænkt det.