kultur

Overvejer du at flytte til Herning, eller vil du gerne bekræftes i, at du er et godt sted? Herning og omegn er et område med masser af liv og aktivitet. Denne artikel giver dig tre gode grunde til at være vild med området og dets mange muligheder.

God plads

Selvom der er masser af liv i Herning, er det også et område med god plads. Naturen er selvfølgelig forholdsvis flad, men det giver omvendt også en masse muligheder. I Herning omegn er der nemlig parcelhuskvarterer og villaer, som få andre steder i landet.

Hvis du drømmer om et hus med en flot indkørsel, en lækker have med småsten i bedene og plads omkring dig. Ja, så er Herning altså et rigtig godt valg. Samtidig er der sjældent langt ind til byen, hvor tingene sker. Er man et rigtigt storbymenneske, er det selvfølgelig ikke stedet. Kan man derimod godt lide variationen mellem by og land, så er det helt oplagt.

Sport og kultur

Det er svært at komme udenom sport og kultur, når man snakker om Herning. De fleste har bemærket, at byen huser mange af de helt store internationale aktiviteter. Boxen har eksempelvis haft nogle af de største bands og sangere forbi. Derudover er der selvfølgelig også de mange store sportevents, som afholdes selvsamme sted.

Derudover findes man en fodboldklub med stor succes. FC Midtjylland er forsvarende danske mestre, og igen i år spiller de med om de største titel. Det tiltrækker en masse opmærksom både fra lokale og folk udefra. Derudover har man også en meget stolt håndboldtradition i området. Det er noget, man også har arvet lidt fra Ikast, som blot ligger et kvarters kørsel fra Herning.

Fremdrift

Herning og Ikast-området er generelt kendt for at være et område med rigtig stor fremdrift. Det betyder, at man altså får tingene til at ske. I andre dele af landet kan man sommetider få den fornemmelse, at der er langt fra forslag til handling. Sådan er det bestemt ikke i Herning og Ikast.

Erhvervslivet spiller selvfølgelig en stor rolle her. Der er rigtig mange erhvervsdrivende, som gerne spytter i kassen for lokalsamfundet. På den måde er det nemt at mærke den store opbakning, når ting skal skabes.

Som ung er der også muligheder i området. Eksempelvis er TEKO placeret i udkanten af Herning. Det betyder, at mange hundrede designstuderende er at finde i Herning, hvilket selvsagt giver byen endnu mere liv til dagligt.