Du står med drømmen om at åbne dit eget, om at blive selvstændig og uafhængig. Men med sådanne store drømme, så kommer nervøsiteten også hurtigt frem. For tænk nu hvis, at man gør noget forkert. Så ryger opsparingen, du må pante bilen og sælge huset. Når det er sådan, jamen, så er det bare lige pludselig ikke særlig sjovt at drømme. Men tænk nu hvis alt går, som det skal. Hvis alt er fryd og gammen, og din drøm går lige efter planen og alt er, som det burde være. Fuldkomment perfekt! Så vil man gerne drømme og tage chancer.

Går du efter scenarie to. Vil du gerne have succes og leve af det, du elsker, men ved du ikke alt, hvad der skal til for, at få den perfekte butik, som kunderne vil stå i kø fpr, så kunne du måske overveje en indretningsarkitekt?

Hvad kan en indretningsarkitekt hjælpe dig med?

En indretningsarkitekt arbejder med drømme, rent faktisk lige præcis med dine drømme, og en indretningsarkitekt er ansat til at gøre dine drømme mulige. Sammen kan I finde ud af, hvad din butik har brug for, hvordan kunderne vil få den bedste oplevelse. Skal rummene være større, så der kommer mere plads eller skal vi tænke mindre, så kundekontakten bliver nemmere? Skal vi have en væg med vinduer, så kunder kan se ind og opleve din butiks univers, og samtidigt kan lyset komme ind i rummet og varme det op, eller skal vi gå efter den hyggelige stil med afdæmpet belysning og kun afsløre vores univers for de helt særlige gæster, som kommer indenfor?

Hvad kan jeg forvente af en indretningsarkitekt?

Med en professionel indretningsarkitekt kan du forvente en sparrings makker. En der ser dine visioner og forstår dig, men samtidigt en der går til opgaven helt objektivt, og ikke bliver forblændet af håb og drømme. Med en indretningsarkitekt får du en pakkeløsning, som indebærer idéudvikling, visualisering, design og optegning. Intet gøres halvt og alle beslutninger har været igennem mange arbejdsprocesser for at blive hundrede procent tilpasset din situation.