Boligjagt er altid en svær opgave. Endnu mere hvis man lige er blevet enlig efter et langvarigt forhold. Hvem, hvis nogen, skal beholde den nuværende bolig? Hvem skal beholde hvilke ting? Der er mange spørgsmål der trykker, og som man skal tage stilling til. Men enden på et forhold betyder ikke kun sorg og vemodighed. Der venter en helt ny verden for en enlig. Hvis man bor i eksempelvis Herning er der en masse måder at komme ud og møde nye mennesker på, som skaber en helt ny livsglæde. Der er et natteliv for enhver smag, der er restaurant muligheder, jobmuligheder og muligheder for at udforske sin kreative side. Hvis din samlever og dig boede i Herning, er det altså ikke dumt at vælge at blive boende. Her kan en overdragelsesaftale laves af en Herning boligadvokat, så det forbliver lokalt.

Skilsmisseskøde

Det er altså ikke nødvendigvis en dårlig ting, at blive enlig. En boligadvokat kan som tidligere nævnt hjælpe dig godt videre. For de fleste er det nemlig vigtigt, at de hurtigt får klaret det juridiske omkring boligen, så den del er ude af verden.

Hvis i før ejede boligen sammen, kan boligadvokaten hjælpe jer med at få lavet et skilsmisseskøde, så det fremover kun er den ene part, der er ejer. Det er nemlig vigtigt, at de ændrede forhold officielt registreres via tinglysning i Tingbogen. Boligadvokaten kan også hjælpe jer med at få styr på lån og forsikring, så begge parter kan komme videre. På den måde kan du hurtigere komme til at tage hul på din nye tilværelse.

Ordbog til boligkøb

Hvis du derimod føler du har brug for en ændring i omgivelser, der passer til din nye tilværelse som enlig, er boligmarkedet fuld af ord og begreber, der kan virke ret uoverskuelige samt uforståelige. Her hjælper en boligadvokat dig også med at navigere rundt i de forskellige betydninger. De fungerer altså lidt som en ordbog til dit køb af bolig, netop fordi de har styr på alt det juridiske. Du slipper altså for, at forholde dig til en masse volapyk som refusionsopgørelse, servitutter eller markedsleje. Du slipper også for at forholde dig til BBR-ejermeddelelse, forbeholdsskrivelse eller ejerskifteforsikringstilbud. Der er altså ingen grund til bekymring, hvis du har en boligadvokat. Deres opgave er, at gøre din jagt på en bolig det nemmere, og det bliver den også, når man ikke skal bekymre sig om det juridiske. Med en boligadvokat bag dig, kan du altså trygt læne dig tilbage og lade dem håndtere alt det juridiske.