Når det er ved at være tid til en shopping tur, er Herning et godt sted at besøge. Herning har en af Danmarks bedste gågader samt Herning Centret, som har fået tildelt titlen som Danmarks bedste shopping center. Her kan du uden tvivl finde alle de spændende ting, som du har set anbefalet online.

Shop i Herning Centret

I Herning Centret kan du finde lige præcis det, du står og mangler. Der er nemlig 80 butikker, der dækker over alle kategorier: sko og tøj, boligindretning osv. Du finder også gode spisesteder, hvor du kan slappe af i fødderne og få tanket op igen. Centret har noget for enhver smag, hvad end det er dagligvarer eller specielle luksusvarer. Derudover er der også noget til de små – nemlig et spændende legeland for børn og et puslerum til de allermindste.

Herning Centret er ikke kun til shopping. Der sker en række spændende ting året rundt i Herning Centret. Disse aktiviteter har fået Herning Centret kåret to gange som det center, der har de bedste aktiviteter for deres gæster. Der er altså en grund til, at Herning Centret er blevet kåret som Danmarks bedste shopping center. Der er masser af shopping muligheder, faciliteterne er i top, spisestederne kan man ikke klage over, og alt i alt er centret altid et godt udflugtsmål. Tag din familie eller venner med i shopping centret og nyd alt, det kan tilbyde.

Herning City

Over 150 forretninger kan du finde i Herning City, herunder cafeer & restauranter, pubs, specialbutikker og rejsebureauer. Alle forretningerne har det til fælles, at de har til mål at give kunderne en god handel og en god oplevelse. I Herning City kan du opleve spændende events og forskellige koncerter hen over året, hvor der er altid noget for enhver smag, så alle kan være med – og være med til at støtte op om et godt fællesskab i byen.