Det er vigtigt med en god start på dagen, hvis resten af din dag skal være god. I hvert fald kan du komme rigtig dårlig fra start, hvis ikke du har en god morgenrutine, hvor du kommer ned i gear og forbereder dig på dagen. Men hvordan kan du få skabt en god morgenrutine?

Forkæl din hud med lækker hudpleje

Hvis der er noget, der kan give dig en god og behagelig start på morgenen, så er det, hvis du har en lækker hudplejerutine. Når du har en god hudplejerutine, får du et lille touch af selvforkælelse hver morgen. Ikke nok med at du får en lille portion selvforkælelse hver dag, så vil du også opleve, at din hud bliver pænere med tiden.

Hvis du døjer eller har døjet med uren hud, ved du, at det kan hæmme mennesker rigtig meget. Når du har uren hud, kan du få lyst til at gemme dit ansigt, når du er ude. Du kan komme til at lukke dig meget ind i dig selv, fordi det ikke føles behageligt, at folk kan kigge på det. Den følelse er ikke rar for nogen, så det er altid værd at forsøge at gøre noget ved problemet.

Det kan være nødvendigt med noget vejledning, men lige så snart du har fået sammensat en god hudplejerutine, kan du gøre den til en fast del af din morgen.

Giv dig selv et ekstra kvarter om morgenen

Du føler dig måske nogle gange fristet til at udsætte dit vækkeur til nærmest allersidste minut, så du kun lige akkurat har tid nok til at gøre dig klar til at komme ud ad døren. Men når du gør sådan, lægger du op til en morgen med stress og jag. Du giver ikke dig selv lov til at vågne ordentligt eller at forberede dig på hvilken dag, der venter dig.

Det er ikke nogen god start på dagen, når du er nødt til at skynde dig op af sengen for at nå at kunne gøre dig klar til at suse ud ad døren. I stedet kan du give dig selv et kvarter eller måske endda en halv time mere om morgenen. På den måde har du tid til at gøre alting i et mere roligt og behageligt tempo.

Tag dig tid til at spise en solid morgenmad

Du har helt sikkert hørt før, at det er vigtigt at spise morgenmad. Det er det, fordi det er det, der giver dig energi til starten af din dag. Hvis du går ud ad døren med tom mave, risikerer du at have mangel på overskud og energi. I stedet skal du gøre dig selv den tjeneste at finde på noget morgenmad, der fungerer godt for dig. Det er ikke alle, der har lige meget appetit om morgenen, men det er altid bedre at få lidt fremfor ingenting.

Hvis du har svært ved at spise om morgenen, kan du prøve dig frem med noget let såsom yoghurt eller skyr.