Føles det som om, tiden går lidt langsomt på vinterdage, hvor det bliver mørkt først på eftermiddagen, og hvor man måske ikke har det helt store at give sig til? Der er heldigvis mange gode ting, man kan give sig til.

Selvom det både er koldt og det måske også regner, så er det vigtigt at få noget frisk luft, og med en gåtur får du blæst tankerne igennem og bliver kvikket op, så du er mere oplagt til at lave ting i hjemmet. Det kan være, du har udskudt rengøringen lidt for længe, eller også har du stadig en opgave tilbage på arbejdet, der skal afleveres. Det kan være svært at få gang i motivationen, men med gode pauser når man langt, så længe de er planlagte. Det er vigtigt du ikke risikerer at falde i et hul, hvor du i flere timer holder pause og ikke får lavet det, du egentlig burde.

Planlæg indhold i dine pauser

En pause fungerer sjældent særligt godt, hvis du bare kigger ud i luften. Sørg derfor at få planlagt dine pauser, så du har noget at give dig til – uanset om det handler om, at du bruger fem minutter på lige at rejse dig og få luftet ud, eller om du logger på bonushallen

, hvor du kan bruge 10 minutter på at spille, før du vender tilbage til arbejdet. På den måde får du lidt variation i din dag, og du bliver mere effektiv til at arbejde, hvis du har den slags planlagt. Til gengæld kan det også være, du skal øve dig i at blive bedre til bare at lade dig selv slappe af på dage, hvor du faktisk ikke har noget, du skal. Så betyder det ikke så meget, om du helst bare vil stene med en serie, spille et spil eller læse en bog.

StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Min. 18 år | Siden indeholder reklame | Spil Ansvarligt