Når det igen går hen og bliver vinter, kan der være lidt blandede meninger. Nogle mennesker elsker vinter, mens andre måske er mere fan af sommeren og varmen. Selvom vinteren kan være mørk og kold, så bringer den også gode ting med sig – for eksempel juleaften.

Denne kolde tid kan ikke kun påvirke dit humør en smule. Det kolde vejr kan faktisk også have en betydning når det kommer til din hud. Mange oplever faktisk, at når det bliver koldt, så bliver huden tør. Nogle oplever det måske mere end andre, men uanset hvad, så kan det være utroligt træls.

Få styr på din hudplejerutine

Når denne kolde årstid gør din hud mere, tør end normalt, så er det altså ekstra vigtigt, at du finder en god hudplejerutine, som kan hjælpe dig. Det kan være en god ide at vælge produkter, som du ved virker. På den måde tager du ingen chancer, ved at købe en masse tilfældige produkter.

Det kan være en god ide at skrive ned, hvilke ting du egentligt mangler, eller bare generelt hvordan du vil have din hudplejerutine til at se ud. Hvis du mangler en smule inspiration til dette, kan du finde det her;

  • Makeupfjerner: Det er altid en god ide at finde en effektiv makeupfjerner, så du er sikker på at få alt din makeup af, inden du starter din rutine.

  • Et godt renseprodukt: Et godt næste skridt i din hudplejerutine kunne være et renseskum eller lignende, som renser din hud.

  • Toner: Når du først har renset din hud med skummen, kan du rense den med en form for toner. Den vil gå dybt ned i dine porer, og fjerne alt det snavs der måtte være.

  • Ansigtscreme: Det er altid vigtigt at holde din hud fugtig og smidig. Fin en god ansigtscreme og slut af med denne. Det er især vigtigt, når det bliver koldere udenfor.

Andre ting, du kan få brug for

Når det bliver koldere udenfor, så er det ikke kun huden i ansigtet, som bliver mere tørt. Det kan også være resten af kroppen, som bliver tør. Sørg derfor for at smøre din krop ind i creme hver dag, så din hud ikke begynder at skalle.

En anden ting mange har problemer med i vinterperioden er deres læber – de kan nemlig gå hen og blive ret tørre. Det er en god ide altid at have en læbepomade med dig, når du går hjemmefra. På den måde kan ud smøre dine læber lige så snart at de begynder at føles tørre.

Hvis den er helt gal med dine læber, kan det være en god ide at bruge en skrub. Den vil kunne skrubbe alt det døde og tørre hud af dine læber, så de igen kan blive som de var før. Hvis du bruger en skrub, er det dog altid vigtigt at tage læbepomade på bagefter – ellers vil dine læber højst sandsynligt blive tørre igen.