I den seneste tid har der været ekstra stort fokus på hygiejnen – både i den private husholdning og i industrielle sammenhænge. Dette skyldes selvfølgelig COVID-19, som gør, at vi skal være ekstra forsigtige for ikke at smitte hinanden. Det er dog ikke en ny ting, at man bør holde en god hygiejne, og især ikke i fx restaurationsbranchen, hvor det altid er vigtigt, at man får slået bakterierne ihjel, så man ikke risikerer at gøre sine kunder syge. Her giver vi et par gode råd til, hvordan dit firma kan gøre endnu mere for at beskytte både egne ansatte og kunder.

Investér i det rigtige udstyr

Vi ved alle sammen godt, at bakterier kan sætte sig på ting som tøj og service, og derfor er det også yderst vigtigt, at man sørger for at have det rigtige udstyr, når det kommer til rengøring af disse ting. Det kræver fx en vaskemaskine af god kvalitet, som kan klare store mængder af vasketøj eller håndklæder på samme tid, uden at der svækkes på effektiviteten af vasken. Dette gælder i høj grad i restaurationsbranchen og i produktionen af fødevarer, da kravene til hygiejne med rette er meget store her, men det er ligeledes en god idé at have en god industriel vaskemaskine på andre arbejdspladser, så man kan være sikker på, at fx arbejdstøj og viskestykker er helt rene, og man ikke risikerer at smitte hinanden med forskellige sygdomme. Du kan købe vaskemaskiner og tørretumblere til industri brug online hos ProfVask.

Sørg for at holde fast i den gode håndhygiejne

Som før nævnt har der her i corona-tiden været ekstra stort fokus på hygiejnen, og dette gælder især håndvask og desinfektion af hænder. Dette bør man fortsat holde fast i, selv efter der er fundet en kur mod sygdommen, da god håndhygiejne altid er vigtigt.