Det er et uofficielt faktum, at en flot virksomhed sælger mere. Ligegyldigt om du ejer en lille, hyggelig café eller sælger it-løsninger, så er det bare aldrig særligt hyggeligt for kunder eller samarbejdspartnere at blive mødt af triste, grå lokaler, kedelige møbler og overfyldte skraldespande. I en dejlig by som Herning er det aldrig for tidligt at give sin virksomhed en make-over, så det er bare med at komme i gang.

Idéer til udendørs dekoration

Dit firmas ydre er et første, de nye kunder møder, og derfor er det vigtigt, at der ser både pænt og ryddeligt ud. Her kommer nogle idéer til, hvordan du kan sikre dig, at kunderne får et godt håndsførstehåndsindtryk:

  • Køb en flishugger og begynd at lave din egen flis, som kan pynte i både blomsterbede og på stier. Få mere at vide om flishuggere her.

  • Når du alligevel er i gang, kan du lige så godt gøre lidt ekstra ved græsplænen. Du behøver ikke gå helt amok i roser og pyntebuske, men et par blomsterløg og en velklippet hæk kan sagtens gøre en forskel for virksomhedens samlede udtryk.

  • Vask vinduer og facader jævnligt. Kunderne skal selvfølgelig kunne se ind, og her er fedtpletter på ruden ikke nogen hjælp.

Dekoration af lokaler

Det er naturligvis ikke kun de udendørs områder, som skal se pæne ud, for det er mindst lige så vigtigt, at kontorer, mødelokaler, kantiner osv. er flotte at se på. Her kan det for eksempel være en idé at dekorere med planter, da de både er pæne og i visse tilfælde kan gøre en forskel for indeklimaet. I skal selvfølgelig aftale, hvem der står for at vande dem, men så bør I også være klar til at tage på planteskole. Hvis du har lyst til at dekorere endnu mere, kan et par malerier eller billeder på væggen bestemt heller ikke skade.