Drink

Et prisvindende destilleri

Knaplund mikrodestilleri befinder sig lidt uden for Herning, og det er en fantastisk lokation, der afspejler de fantastiske forfriskende drikkevarer, de fremstiller med hjerte og sjæl. Knaplund er et prisvindende destilleri med god grund. De specialiserer sig i at fremstille gin, whisky og moonshine, og de fås i mange smagfulde varianter, der oser af kvalitet og kærlighed til processen.

Knaplund er en gammel højskole, der blev købt i 2015, og som siden er blevet ombygget til en af Danmarks højst betragtede mikrodestillerier. Stedet har altid haft mange aktiviteter og den tradition viderefører Knaplunds mikrodestilleri i den grad. Man kan bestille en rundtur, et ferieophold og et kursus for entusiasten.

Du kan endda lave din egen whisky, når du deltager i en weekendworkshop, men du kan selvfølgelig også lade de professionelle om det, så du blot skal læne dig tilbage og nyde en drink i høj kvalitet.

En oplevelse i særklasse

Der er mange fede oplevelser at hente i Knaplund. Men en ting, der er helt sikker, er, at du får en oplevelse i særklasse. Knaplund er et højt anset destilleri, fordi de går op i at levere produkter og arrangementer i høj kvalitet. Hos siden &Skål går de meget op i den danske kvalitet, og her kan du finde et stort udvalg fra det populære Knaplund Destilleri.

Knaplund mikrodestilleri har skabt smagfulde varianter af forskellige slags spiritus med inspiration fra USA. De laver nemlig deres helt egen moonshine, som er lidt af en kultklassiker i USA. De har selvfølgelig taget højde for de amerikanske traditioner i processen.

Knaplund fremstiller med de bedste råvarer og vælger oftest at bruge rug, majs eller byg, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Så har din fest brug for ekstra luksuriøse drikkevarer, er produkter fra destilleriet et oplagt valg.

Hos Knaplund kan du tilmed booke lokaler, hvor I selvfølgelig kan prøvesmage et par lækkerier fra destilleriet, der fremstiller med respekt for traditionerne.

En forfriskende smagsoplevelse

Der er mange forfriskende smagsoplevelser i de store udvalg af fine drikkevarer fra Knaplund mikrodestilleri. Uanset om du er til gin, whisky eller andet, så kan du finde din nye favorit her.

Vi kan blandt andet anbefale Bourbon Whisky, der er lavet i overensstemmelse med de amerikanske traditioner. Det er ingen hemmelighed, at Knaplund har en forkærlighed for det amerikanske udvalg. Derfor har de bragt denne fantastiske Bourbon Whisky til Danmark, der er fragtet direkte på fadene, så du får de lækre nuancer af vanilje- og karamelsmag. Det er en såkaldt Rye-whisky, der er lavet på 21 % rug.

Barskabet er ikke fuldendt uden en gin fra Knaplund mikrodestilleri, der har fremstillet en særlig udgave af en allerede forførende drink – Knaplund Sweet Mango Gin, er en perfekt drink med noter af citrus, mandel og koriander.

Det er en fortryllende og forkælende oplevelser at prøve en af de mange udsøgte drikkevarer, der bliver produceret i allerhøjeste kvalitet hos Knaplund mikrodestilleri.

Kommer du altså fra Herning, og har du ikke allerede smagt deres produkter, er det en overvejelse værd.