Det er altid dejligt at høre om lokale iværksætteri-projekter, og dette gælder selvfølgelig i langt højere grad, når der er tale om succesfulde firmaer. Derfor vil vi gerne give et par gode råd med på vejen til nye iværksættere, som drømmer om at opnå stor succes med deres nystiftede firma. Det skal lige siges, at disse råd selvfølgelig også virker for iværksættere fra andre byer end Herning.

Markedsføring er utroligt vigtigt

Som helt ny forretning på markedet kan det i første omgang være svært at finde kunder – især hvis der i forvejen er hård konkurrence indenfor netop den branche, som du vælger at gå ind i. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for at lægge vægt på markedsføringen. Du kan have et nok så fantastisk produkt, men hvis ingen hører om det, er der heller ingen, der vil købe det. Man kan selvfølgelig satse på den gammeldags metode med word-of-mouth, altså at én kunde fortæller om din butik til en anden, som så igen fortæller om det til en tredje, osv., men dette er bare en meget usikker måde at gøre det på. Derfor vil vi foreslå, at du investerer i et marketing bureau – se mere her. Det er muligt at stå for markedsføringen selv, men du opnår klart de bedste resultater ved at hyre professionelle til at stå for optimering af ting som søgemaskineoptimering og Facebook annoncering.

Hav gåpåmod

Det er altid svært at starte på noget nyt. Dette gælder ikke blot for nye firmaer, men også for det meste andet her i livet. Derfor er det vigtigt, at du ikke blot giver op ved den første smule modgang, du støder på. Denne modgang vil med garanti komme for alle nye iværksættere, og det er her fårene skilles fra bukkene, så det handler bare om at hænge ved.