Din hjemmeside er nu, mere end nogensinde, blevet den vigtigste salgskanal. Desværre bliver både teknologi og design hurtigt forældet, og en hjemmeside der performer langsomt eller ustabilt kan koste kunder. Det samme kan et trist, gammeldags design. Hvordan en hjemmeside ser ud og hvor brugervenlig den er, har stor betydning for kundetilfredsheden. Det gælder ligegyldigt om du sælger varer, ydelser eller leverer information. Det skal helst være en god oplevelse at benytte hjemmesiden.

Vælg et bureau der passer til dine behov

Der er mange webbureauer, som kan hjælpe dig med at få en velfungerende og flot hjemmeside. Men hvad skal du kigge efter, når du er i færd med at vælge et bureau til at udvikle din nye hjemmeside?

  • Har du et fast budget, er det vigtigt at finde et bureau, der giver en fast pris på opgaven. Det sidste du har brug for er uforudsete ekstra regninger

  • Måske har du også brug for et bureau, der kan hoste din færdige hjemmeside?

  • Du får den bedste hjemmeside, hvis udviklerne udfører brugertests.

  • Ønsker du at samarbejde med et stort bureau? Eller foretrækker du et mindre bureau, hvor du taler direkte med udviklerne, kan du overveje et bureau som Webbureau Herning.

  • Undersøg bureauets egen hjemmeside og kig på tidligere cases, de har udviklet. Det vil give dig en indikation på grafisk udtryk, brugervenlighed og performance. Måske har nogle tidligere kunder også givet testimonials, så du kan få en fornemmelse af, hvordan processen har været.

  • Kan bureauet hjælpe dig med at afdække alle dine behov?

Når du har overvejet din opgaves omfang, har overblik over dit budget og din tidsramme for udviklingsprocessen, kan du begynde at kigge på bureauer. De findes i mange størrelser. Det er vigtigt at finde et bureau du føler dig tryg ved, og som kan løfte opgaven indenfor den aftalte tid.