Bang & Olufsen Herning har skiftet domænenavn til Nexus Herning. Butikken fortsætter dog stadig som forhandler af Bang & Olufsen produkter.

Det nye domæne er inspireret af butikkens beliggenhed i domicilet Nexus i Herning. En bygning som rummer i alt 450 kvm fordelt på 2 etager – begge fyldt med en bred vifte af Bang & Olufsen produkter.

Siden butikkens åbning tilbage i januar 2014, har selve bygningen og indretningen heraf været med til at gøre det til en magisk oplevelse både at købe og opleve Bang & Olufsen produkter.

Kenneth Koed Lauritzen, indehaver af Bang & Olufsen Herning, har siden starten været meget stolt af bygningen, og har også selv haft stor indflydelse på selve byggeriet.

Bygningen gør det muligt at få en demonstration af Bang & Olufsens produkter, men der er også mulighed for at vise, hvad produkter kan gøre samt hvilke muligheder de giver.

”Alt kan styres fra en mobiltelefon, og vi kan integrere alt, hvad der har en fjernbetjening eller en motor. Man kan styre gulvvarmen, aircondition, gardiner, facadelys, alarm – alt kan jeg vise kunderne, hvordan fungerer”, har Kenneth selv udtalt om bygningen.

Hvordan Nexus blev til, er i sig selv, en sjov historie at tænke tilbage på. Egentlig startede det med, at Kenneth ønskede at opsige sin stilling hos Bang & Olufsen, da han rundede de 40 og mente, at der skulle ske noget nyt, efter mange år i samme fag. Så han mailede sin opsigelse til hovedkontoret i Struer.

Heldigvis ville Bang & Olufsen ikke af med Kenneth, hvilket blev starten af et nyt kapitel for ham. De opfordrede ham til at tage til København, inden han tog sin endelige beslutning, hvor man var i gang med at udvikle Bang & Olufsens flagship butikker, og det endte med at Kenneth blev involveret.

Spol tiden frem til 2,5 år senere, hvor Kenneth kunne indvie den nye butik på Torvet i Herning, som desuden var den første hus af sin art i hele verden.

I dag, 7 år senere, står huset stadig og Kenneth og resten af personalet står stærkt. Siden åbningen er personalet udvidet med en salgschef, to salgskonsulenter og to montører. Sammen har de over 25 års erfaring, og ligger en dyd i at uddanne sig løbende i de nye produkter og teknologier.