Er du på udkig efter et nyt spejl? Så kan jeg fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor spejle ikke længere bare er spejle – men er blevet en større del af indretningen. Du vil i den sammenhæng også blive præsenteret for, hvad du skal være opmærksom på i forhold til at vælge det rigtige spejl.

Der findes tusindevis af forskellige spejle, hvorfor det kan være svært at vælge lige præcis den ene model, som du skal bruge. Du kan finde en masse flotte spejle her.

Mere end bare et praktisk element

Spejle fungerer ikke udelukkende som et element, hvori du kan se dit eget spejlbillede. Spejle fungerer i høj grad også som udsmykning af hjemmet. Det hænger først og fremmest sammen med, at spejle er blevet mere stilrene og moderne i deres design, hvilket betyder, at de kan bruges mange forskellige steder i hjemmet.

Før i tiden var spejle udelukkende noget, som var anvendt på badeværelset eller i bryggerset. I dag er det meget naturligt at have spejle i andre rum som eksempelvis spisestuen. Et spejl har et meget klart og rent udtryk, som passer ind i mange indretninger. Et flot spejl på en rustik væg er helt sikkert noget, der kan få indretningsarkitekten til at klappe i hænderne.

Hvilket spejl skal jeg vælge?

Når du skal finde det rigtige spejl, så handler det først og fremmest om dine behov. Det er for eksempel meget normalt, at spejlet på badeværelset har en vis størrelse, som man har mulighed for at se størstedelen af kroppen. Dette er ikke gældende for de andre spejle i hjemmet. Men det gode ved spejle er, at du helt selv kan bestemme, hvilket slags du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser.