Laboratorier genkendes af mange fra skoler, gymnasier og specielt universiteter. Dog er der nogle generelle regler for alle laboratorier, som absolut skal overholdes. Dette er grundet sikkerhedsmæssige- samt sundhedsmæssige årsager. Der er således mange ting, man skal have styr på, når man skal bygge og indrette et laboratorie. Her kan du læse mere om nogle af de ting, som du kan holde styr på, når du skal indrette laboratoriet.

Det rette laboratorieinventar

Der er en masse laboratorieinventar, som skal befinde sig i laboratoriet. Du kan med fordel kigge hos Zystm for at finde et stort udvalg af laboratorieinventar. Det handler blandt andet om at finde de rette borde, som kan tåle diverse midler og temperaturer. Det handler også om at købe diverse skabe, som skal opbevare alt fra stærke syrer til pipetter.

Det er også vigtigt at finde ud af, om man skal have en punktsug i laboratoriet, hvis man skal arbejde med forskellige kilder, som udsender skadelige dampe.

Dette kan alt sammen købes hos Zystm. Her kan man med fordel finde alle de ting, som skal benyttes til at indrette laboratoriet.

Regler i laboratoriet

Uanset hvilket laboratorie man befinder sig i, er der nogle bestemte retningslinjer, som man skal følge. Dette gælder for alle, der befinder sig i laboratoriet. Dette er blandt andet, at man aldrig må løbe i et laboratorie. Det er lige meget, om man skal skynde sig med at hente materialerne til en bestemt syntese. Et laboratorie er nemlig typisk fyldt med farlige stoffer, som man altid skal være på vagt over for. Dermed skal man altid orientere sig i laboratoriet.

Desuden skal man altid sørge for at have kittel og sikkerhedsbriller på, når man befinder sig i laboratoriet. Derudover skal man have handsker på, når man arbejder med skadelige stoffer.

Disse regler kan man med fordel nedskrive og hænge op i laboratoriet.