Er du bange for, at der dukker ubudne gæster op om natten, når du sover, eller frygter du, at der opstår brand i hjemmet? Det kan også være, du har mange værdigenstande, som du for alt i verden ikke vil miste. Uanset hvad, så kan det være en meget stressende faktor, hvis du bekymrer dig om disse ting dagligt. Der er heldigvis en række ting, du selv kan gøre for at forebygge brand og indbrud i din bolig og dermed forbedre sikkerheden i dit hjem.

Investér i et alarmsystem og hold ubudne gæster ude

Vil du beskytte dit hjem mod uvelkomne gæster, er det et oplagt valg at investere i et alarmsystem. På den måde kan du undgå, at tyven vælger lige netop dit hus, og det giver dig mulighed for at sikre dine værdigenstande. Derudover kan du slippe eventuelle bekymringer om indbrud og tyveri, hvilket vil give dig mere ro i hverdagen.

Lund & Erichsen er en autoriseret el-installatør, der på ingen tid kan få sat en privatalarm op i din bolig, så du igen kan føle dig tryg i dit eget hjem.

Overvejer du et alarmsystem til boligen, bør du overveje følgende ting:

  • Hvem skal kontaktes, når alarmen går – vagtcentralen eller dig?

  • Hvor stor en del af din bolig skal alarmen dække?

  • Hvilken type alarm ønsker du? For eksempel kan du få alarmsystemer med videoovervågning og udendørs sensorer.

Sæt røgalarmer op

Opstår der en brand i hjemmet, kan den sprede sig lynhurtigt og forårsage stor skade. Derfor er det vigtigt, at brandsikkerheden er i top. Det kan du sikre ved at opsætte røgalarmer i boligen. Det er især en god idé at placere en i hvert af hjemmets soverum. Så er du nemlig sikret, hvis uheldet skulle være ude. Desuden bør røgalarmerne testes med jævne mellemrum for at sikre, at de virker, som de skal.