1. Forlæng sommersæsonen på din restaurant eller café med en terrassevarmer

Den danske sommer er dejlig. Vi er heldige med de lange, lyse nætter, desværre er det ikke ensbetydende med, at det nødvendigvis er varmt, når først solen går ned. Ofte skal man finde sin ”indre viking” frem, hvis man vil tilbringe aftenerne udenfor. Heldigvis er der råd for dette nemlig en terrassevarmer.

  1. Forlæng udetiden med en ekstern varmekilde

Det kan være rigtig dejligt at forlænge udetiden på terrassen derhjemme, men for caféer og restauranter kan det ligefrem være en rigtig god investering, da det dels giver mulighed for flere betalende gæster, men også netop giver gæsterne en mulighed for at nyde den dejlige danske sommer.

  1. Hvad koster det?

Når man ser på, hvad varmelamper eller terrassevarmere koster, så skal man se på tre tal: det første er den umiddelbare pris, det andet er forbrug i kilowatt per time og det tredje tal er, hvad vedligeholdelse koster. Det første tal kræver ikke den store forklaring, det er forholdsvis åbenlyst, hvad det tal dækker. Det næste tal omhandler, hvor meget strøm enheden bruger. Her vil der mange gange være oplyst, hvad enheden i gennemsnit bruger per time. Ellers kan man kontakte sælger. Prisen på el svinger både over tid men også alt efter, hvor man bor. Typisk vil en kilowatt koste under tre kroner. En lampe, der for eksempel bruger 0,5 kilowatt per time vil altså koste cirka kr. 1,50 i timen. Sidste tal, der er nævnt er løbende vedligeholdelse. Her bør man kontakte sælger for at høre, om der er omkostningskrævende ting, man skal være opmærksom på.

  1. Nyd sommeren

Har man anskaffet sig en terrassevarmer, så er det bare med at komme ud og nyde de lyse sommeraftener. Er man café- eller restaurationsejer så husk, at kunderne skal have noget at stille deres kolde drinks på, så glem ikke at købe bordplader og bordstel.