Der er rigtig mange ting du skal tage med i dine overvejelser når der skal lægges nyt gulv i din bolig. Gulvet skal passe til dine behov og kravet til rengøring og vedligeholdelse, skal også tages med i overvejelserne. De fleste vil rigtig gerne have et slidstærkt gulv som ikke kræver det vilde vedligeholdelse.

Et holdbart gulv kunne være et slidstærkt laminatgulv, som fås i alle mulige designs og mønstre.

Laminatgulve – det oplagte valg

Vil man gerne have et gulv, hvor der er mange muligheder hvad angår udvalg, holdbarhed og god pris, så er et laminatgulv er oplagt valg, da man her får det hele.

Vælger du et laminatgulv med en god slidstyrke, vil du få et gulv, der holder i rigtig mange år.

Fordelene ved at vælge et laminatgulv er mange, og det er også derfor mange er begyndt at vælge laminatgulv i boligen.

Der har altid været store misforståelser forbundet med laminatgulve, da folk havde en holdning til at det ikke var et “rigtigt” trægulv, og at det nærmest var plastik. Heldigvis er dette ikke tilfælde, da et laminatgulv består af flere lag, hvor den primære bæreplade er lavet træmaterialer, en såkaldt HDF plade. Oven på dette er der et print, som udgør det mønster, som laminatgulvet skal ligne.

Med udbredelsen og kendskabet til laminatgulve, er det blevet en meget populær form for gulvbelægning, da der så mange valgmuligheder og at det fås med en enorm stor slidstyrke. Især slidstyrken er en stor fordel, når vi snakker laminatgulve. Et laminatgulv med den højeste slidstyrke, kan bruges overalt i boligen, men mange af dem er faktisk også velegnet til erhvervsmæssig brug. Dette siger bare noget om hvor slidstærke de er.

Kun fantasien sætter grænser

Som før nævnt, kan man få laminatgulve i alle mulige afskygninger, farver og mønstre. Der er her virkelig mulighed, for at finde det rette gulv. Ønsker man at finde et gulv der skiller sig ud og kan skabe blikfang, er der også rig mulighed for det, som sagt så er det kun fantasien der her sætter grænser.