En af de rum man opholder sig allermest i, når man er i hjemmet, er stuen. Her bruger man meget af sin tid med familien, og også til afslapning. Det er derfor vigtigt, at det er et rum, man kan lide at være i, og man synes at indretningen er, som den skal være.

Hvis du er træt af den gamle indretning i stuen, er det tid til forandring i denne. Måske det kunne være noget med nyt gulv, som kan gøre rummet endnu flottere? Du kan finde gulve hos Jysk Gulv. Besøg jyskgulv.dk her.

Find ud af, hvad der ikke fungerer

For at du kan ramme den helt rigtige indretning i stuen, er det vigtigt, at du først finder ud af, hvad det er som ikke fungerer i den nuværende indretning. Måske det er de møbler, i har i stuen. Måske de ikke passer ind i den indretning du gerne have, eller at de ikke er komfortable at sidde i?

Uanset hvad der måtte være galt med dem, kan det være en god ide at skaffe nogle nye møbler, som man sidder godt i, og som også ser super flotte ud inde i stuen.

Lav en liste over de ting, der skal ændres

Selvom du måske er blevet træt af stuens indretning, er det sjældent alt, som har brug for at komme væk. Måske der er noget ved indretningen i dette rum, som du godt kan lide. Så kan du jo lade det blive.

Du kan eventuelt lave en liste over alle de ting, der skal ændres. På den måde kan du få styr på de ting, som du gerne vil have væk, og samtidig finde ud af, hvad der skal blive. Denne liste vil også give dig et langt større overblik over, hvad du skal have fat i af nye ting.